Arcade Kast Mario

99,99 / 1 dag 
Arcade Kast Mario
>
  • Arcade Kast Mario
<

Omschrijving

Arcade Gaming is populairder dan ooit te voren. Zowel kinderen als volwassenen zijn er gek op.

Ben je opgegroeid in de jaren ’80 of ’90? Dan herinner je je waarschijnlijk nog wel de tijd waarin arcades en 8-bit games razend populair waren. Duck hunt, Mario Bros, Pacman, wie kent ze niet.

Inmiddels zijn we ruim dertig jaar verder en lijkt de wereld van het gamen natuurlijk een stuk moderner geworden. Toch is er een opvallende stijging van trend gaande: retro-gaming wordt steeds populairder. Vooral retro-arcades met hun authentieke arcadekasten uit vervlogen tijden, winnen dus weer aan de populariteit.

Waarom deze terugkeer naar het verleden? Voor veel gamers is het simpelweg nostalgie en mooie herinneringen, we willen graag terugkeren naar de spellen die we vroeger speelden en die ons zo dierbaar zijn geworden. Maar er is veel meer dan dat.

Retro-games hebben een bepaalde charme die moderne games niet hebben. Het gaat om eenvoudige gameplay, kleurrijke graphics en catchy muziekjes die direct blijven hangen in je hoofd. Bovendien biedt retro-gaming vaak genoeg uitdaging voor ervaren gamers, terwijl beginners ook makkelijk kunnen instappen zonder al te veel ingewikkelde tutorials of regels te hoeven leren.

De arcade kasten brengen gezelligheid, saamhorigheid en laat ons sociaal samen spelen op elk feestje!

Kortom: retro-gaming heeft voor elk wat wils en biedt een heerlijke trip down memory lane voor oudere gamers én een nieuwe uitdaging voor jongere generaties.

Stap dus binnen de arcadewereld en laat je onderdompelen in een betoverende wereld vol eindeloos plezier en opwinding.

Dit arcade model is een staand model en hierdoor makkelijk te gebruiken en plaatsen op elk event! Heb je minder ruimte? Check dan het tafelmodel. Het enige wat nodig is een plekje om hem neer te zetten, en een stopcontact! Deze spellen zijn nog van voor de uitvinding van internet en kunnen dus ook op locaties zonder internet gebruikt worden.

Dus zoek je animatie voor op je event voor de grote en kleine kinderen (en de enthouasiaste papa's en mama's), reserveer dan snel!