Ballonnenboog

119,99 / 1 dag 
In Winkelwagen

Omschrijving

Heb je iets te vieren? Of het nu een bruiloft, verjaardag, babyshower of opening betreft, wij helpen je graag aan een ballonnenboog. 

De ballonnen zijn van hoogwaardige kwaliteit en met een mooie boog heb je een echte blikvanger voor je deur staan. 

We leveren de ballonnenboog kant een klaar bij je af, hierdoor staat deze binnen enkele minuten. 

De boog wordt standaard in 2 kleuren geleverd. Wil je meer kleuren? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te b bespreken. 

Uitgebreide decoratie wensen? 

Bij Konings Kidsparty bieden we ook de mogelijkheid om je volledige even te voorzien van decoratie naar jouw wens. Dit kan van een simpele ballondecoratie, tot de aankleding van je volledige feestlocatie. Uiteraard is dit maatwerk, we bespreken graag de mogelijkheden met je! 

Geen stress op je event? 

Bij de organisatie van een tof event komt veel kijken. Dat weten we bij Konings Kidsparty als geen ander. Daarom is het mogelijk om al onze decoratie artikelen de avond van te voren al op te halen, en de ochtend na het event weer bij ons in te leveren. De dag zelf hoef je je daar dan geen zorgen om te maken! Wil je dat we het bezorgen? Dan kan dit onder dezelfde voorwaarden. We rekenen hiervoor geen extra kosten. 

Zo lang als je maar wilt! 

Soms duurt je feestje langer dan 1 dag, of vind je het zo feestelijk dat je graag nog langer wil genieten van je ballonnenboog. Zo lang jij de ballonnen nog mooi vind, kan de boog blijven staan. Hoe lang deze mooi blijft is van veel factoren afhankelijk, zoals temperatuur, wind, zonlicht maar in sommige gevallen staat deze wel 2 weken! Ben je er klaar mee? Dan komen wij de boog weer bij je opruimen en nemen we het standaard weer mee! Dit kunnen we namelijk hergebruiken.