Bubble House/ Snow Globe

249,99 / 1 dag 
Bubble House/ Snow Globe
>
  • Bubble House/ Snow Globe
<

Producteigenschappen

Lengte
570 cm
Breedte
420 cm
Hoogte
310 cm
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1100 watt

Omschrijving

Hoe tof is dit mooie Bubble House op jouw feestje? Een echt decoratie pronkstuk, wat er voor zorgt dat je meest prachtige foto's kunt maken tijdens je event. Zowel kinderen als volwassenen zullen er dol op zijn! 

Het Bubble House wordt standaard geleverd met 50 ballonnen in 2 kleuren naar keuze. Wil je meer kleuren of meer ballonnen? Dat is uiteraard mogelijk. Geef dit aan bij het maken van je reservering. 

Het Bubble House is zowel binnen als buiten te plaatsen, maar hou er rekening mee dat dit de XL versie is, dus meet even goed of deze past. Plaatsen we hem buiten, dat zullen we hem goed moeten verankeren met oog op de weeromstandigheden. Dit kan met lange haringen die je praktisch niet ziet, maar komt het bubble house op steen te staan, dan zullen we dit met zandzakken doen.  Dit doet natuurlijk visueel iets met de uitstraling! We adviseren je op dat moment ook de ballondecoratie bij te boeken, of zelf te regelen om deze zo veel mogelijk te verbloemen. 

Uitgebreide decoratie wensen? 

Bij Konings Kidsparty bieden we ook de mogelijkheid om je volledige even te voorzien van decoratie naar jouw wens. Dit kan van een simpele ballondecoratie, tot de aankleding van je volledige feestlocatie. Uiteraard is dit maatwerk, we bespreken graag de mogelijkheden met je! 

Regels: 

Om het Bubble House veilig te kunnen gebruiken hebben we de nodige regels op gesteld. We vragen u hier rekening mee te houden: 

  • Betreden van het Bubble House alleen onder supervisie van een volwassene
  • De blower dient continue te draaien
  • Het Bubble House is geen springkussen, gelieve niet in de wanden te springen 
  • Na plaatsing van het Bubble House verzoeken we u deze niet meer te verplaatsen 
  • Geen eten of drinkel mee nemen in het Bubble House
  • GEEN CONFETTI in het Bubble House 
  • Het Bubble House is spierwit, dus gelieve te letten op vieze handjes en voetjes alvorens het Bubble House te betreden. 

Borg: 

We zijn erg zuinig op onze producten en verwachten dit ook van u. Helaas worden we in de praktijk nog wel een confronteerd met etenresten, schminkvlekken, confetti of iets anders! Daarom zijn we helaas genoodzaakt om een borg te rekenen van €175,=. Deze krijgt u uiteraard terug als het Bubble House weer schoon, netjes en heel retour komt. Zo niet, zijn we genoodzaakt deze in te houden.