Gamecase Playstation 5

99,99 / 1 dag 
Gamecase Playstation 5
>
  • Gamecase Playstation 5
<

Omschrijving

Entertainment ook voor de grotere kinderen: 

Ben je samen met je vrienden niet weg te slaan bij je playstation? En geef je een echt gamefeestje? Of heb je een tof event en zoek je ook iets om te grotere kinderen bezig te houden gedurende de dag? Zoek niet verder, dit is je oplossing!

Je kent het wel, je organiseert een groot feest, of bedrijfsevent voor de kleinere kinderen is het entertainment snel geregeld. Schminkster, springkussen, knutselhoek en klaar! 

Maar wat te doen met de grotere kinderen vanaf een jaar of 9/10 die zich inmiddels toch echt te groot vinden hiervoor! Dit is de oplossing

De "GameCase": 

De "GameCase is een draagbare gaming case en bestaat uit een PlayStation 5, twee joysticks en een gaming monitor. Je klapt de koffer open, je doet de stekker in het stopcontact en kan direct starten met gamen. 

Je kunt genieten van de volgende populaire spellen: Fortnite, Minicraft, Fifa 23, Rocket League, NBA en nog veel meer! Op verzoek kunnen we indien gewenst en mogelijk op aanvraag ook andere spellen downloaden. 

Samengevat bestaat de GameCase uit: 

  • GameCase inclusief Playstation 5
  • 27 inch gaming monitor
  • De bekendste PlayStation Spellen 
  • En dat alles in 1 compacte koffer. 

Ophalen of Bezorgen: 

De GameCases kunnen bij ons worden opgehaald of indien gewenst bezorgen we ze bij je thuis. De huurprijs is per dag! We hebben meerdere Gamecases beschikbaar, dus ook voor grotere events zijn deze GameCases geschikt. 

Borg & identificatie: 

Onze GameCases zijn erg kostenbaar. Daarom vragen we je bij levering/ afhalen om een geldig identiteitsbewijs te tonen. Zonder dit identiteitsbewijs kunnen we de GameCases helaas niet leveren. Tevens vragen we een borg van €150,=.

Reserveer snel! 

Deze GameCases zullen een absolute hit zijn op je kinderfeestje of op je bedrijfsevent! Ze zijn razend populair en als gevolg daarvan altijd snel gereserveerd! Wacht dan ook niet te lang met reserveren en zet je datum gelijk vast!