Lichtcijfer 8

34,99 / 1 dag 
In Winkelwagen
Opties bekijken

Omschrijving

Konings KidspartyLichtcijfers Huren in Rotterdam

Op zoek naar een sprankelende en unieke decoratie voor jouw evenement in de regio Rotterdam? Zoek niet verder! Bij Konings Kidsparty kun je lichtcijfers huren die gegarandeerd de aandacht zullen trekken. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een jubileum of een bedrijfsevenement, onze lichtcijfers voegen een magische touch toe aan elke gelegenheid.

Waarom Lichtcijfers Huren?

  • Eyecatchers: Onze lichtcijfers zijn 1 meter hoog en vormen een opvallende blikvanger. Ze zijn perfect voor foto’s en creëren een feestelijke sfeer.

  • Personalisatie: Of je nu een leeftijd, een jubileumjaar of een speciale datum wilt vieren, onze lichtcijfers kunnen worden aangepast aan jouw wensen.

  • Sfeervol: De warme gloed van de lampjes zorgt voor een gezellige ambiance, zowel binnen als buiten.

Ons Assortiment Lichtcijfers

Bij Konings Kidsparty kun je kiezen uit de volgende lichtcijfers:

  • Cijfers 0 t/m 9: Huur jouw leeftijd, jubileumjaar of een andere betekenisvolle combinatie.

  • Combinaties: Combineer de lichtcijfers met een halve organische ballonnenboog voor een extra feestelijk effect.

Reserveer Nu!

Bezoek onze website en maak jouw evenement onvergetelijk met onze lichtcijfers: Konings Kidsparty Lichtcijfers. Voeg een vleugje magie toe aan jouw feest!

Uitgebreide decoratie wensen? 

Bij Konings Kidsparty bieden we ook de mogelijkheid om je volledige even te voorzien van decoratie naar jouw wens. Dit kan van een simpele ballondecoratie, tot de aankleding van je volledige feestlocatie. Uiteraard is dit maatwerk, we bespreken graag de mogelijkheden met je! 

Geen stress op je event? 

Bij de organisatie van een tof event komt veel kijken. Dat weten we bij Konings Kidsparty als geen ander. Daarom is het mogelijk om al onze decoratie artikelen de avond van te voren al op te halen, en de ochtend na het event weer bij ons in te leveren. De dag zelf hoef je je daar dan geen zorgen om te maken! Wil je dat we het bezorgen? Dan kan dit onder dezelfde voorwaarden. We rekenen hiervoor geen extra kosten. 

Borg: 

De decoratie spullen zijn vaak met veel aandacht en zorg handgemaakt en zeer kostbaar. Wij gaan zuinig met onze spullen om, en ditzelfde verwachten we ook van jou. Daarom rekenen we bij onze decoratieartikelen een borg van €100,00. Bij tijdige retournering van het artikel in dezelfde staat als dat u het van ons ontvangen heeft, krijgt u de borg uiteraard direct weer van ons terug.