Modulaire Stormbaan Rumble 26 meter

Producten in pakket

Producteigenschappen

Lengte 2600 cm
Breedte 340 cm
Hoogte 460 cm
Gewicht 495 kg
Aantal Personen 2
Overdekt Nee
Maximale lengte gebruiker 180 cm
Stroombehoefte 3 x 1100 watt

Omschrijving

Omschrijving

Modulaire Stormbaan Rumble 26 meter: De Ultieme Avontuurlijke Uitdaging!

 
Bent u op zoek naar een sensationele attractie voor uw bedrijfsevent, verenigingsevenement, schoolevenement of straatfeest? Zoek niet verder! Konings Kidsparty biedt de Modulaire Stormbaan Rumble van maar liefst 26 meter aan. Deze gigantische hindernisbaan is een ware hit en zal deelnemers van alle leeftijden uitdagen en vermaken.
 
Waarom kiezen voor onze Modulaire Stormbaan Rumble?
 
  1. Lengte en Sensatie: Met een indrukwekkende lengte van 26 meter biedt deze stormbaan een avontuurlijke uitdaging voor iedereen. De drie delen van de baan zijn gevuld met obstakels, klimmuren en een echte basejump
  2. Veiligheid: Onze stormbaan is ontworpen voor gebruik door twee personen tegelijkertijd. Veiligheid staat voorop, en we zorgen ervoor dat deelnemers zich op hun gemak voelen terwijl ze de baan trotseren.
  3. Certificering: Al onze springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd volgens de NEN-EN 14960-norm en voldoen aan de strengste veiligheidseisen.
  4. Eenvoudig te Reserveren: Reserveer nu uw Modulaire Stormbaan Rumble en maak uw evenement onvergetelijk! We bieden ook een opzetservice aan om ervoor te zorgen dat de attractie veilig wordt geplaatst.

Veilig voor u opgezet, maak gebruik van onze opzetservice: 

Veilig gebruik van de attractie is zeer belangrijk. Met onze opzetservice ontzorgen we u en zorgen we voor een snelle en veilige plaatsing van de attractie. Deze opzetservice kun je direct bij reserveren bij het maken van je reservering. 

Al onze springkussens beschikken over een certificaat van de keuringsinstantie volgens de NEN-EN 14960 en voldoen aan de meest recente veiligheidseisen. 

Bij de huur van het springkussen bent u zelf verantwoordelijk voor constant toezicht en begeleiding door een meerderjarige. Indien gewenst kunt u via ons begeleiding reserveren.

Mocht je er voor kiezen om hem zelf op te zetten adviseren we je rekeing te houden met het volgende: Zorg dat je met minimaal 2 personen bent, de attractie is erg zwaar! Ook raden we je aan ruim voor de ophaaltijd te starten met het opbreken van de attractie. Ben je hier niet ervaren in heb je hier minimaal 1 uur voor nodig. Dit geldt tevens ook voor het afbreken en oprollen. We verzoeken je er voor te zorgen dat alles op het afhaal moment weer opgerolt klaar ligt voor ons. Zo niet zijn we helaas genoodzaakt alsnog deze kosten in rekening te brengen. 

Slecht weer? Tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren: 

Bij slechte weersomstandigheden kunt u tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren. Neemt u hiervoor telefonisch of per email contact met ons op. Mocht u door omstandigheden besluiten het springkussen binnen 48 uur voor de door u gereserveerde datum te annuleren dan zullen we 50% van de huursom aan u in rekening brengen. Bij annuleringen op de dag zelf is dit 100% van de huursom.  Bij windkracht 5 of hoger is het helaas niet mogelijk om het springkussen te plaatsen. Dit omdat we dan de veiligheid niet kunnen waarborgen. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij contact met u opnemen en dan ontvangt u uiteraard uw huursom van ons terug. 

Bezorgen:

We leveren het springkussen ‘s morgens tussen 07:00 en 13:00 en halen het tussen 17:00 en 21:00 weer op. Bij het maken van uw reservering kunt u uw voorkeuren aangeven. Houdt u er rekening mee dat dit altijd een voorkeur is en geen garantie. Tegen een toeslag heeft u de mogelijkheid om het springkussen gegarandeerd in het laatste tijdsblok tussen 21:00 en 22:30 op te laten halen. 

Mocht de locatie waar het springkussen komt te staan lastig te bereiken zijn, trappen of obstakels hebben, neemt u dan voorafgaand aan het maken van uw reservering contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Is dit vooraf niet bij ons aangegeven loopt u het risico dat we het kussen niet kunnen plaatsen.