Photoplay

Omschrijving

BESCHRIJVING

Photoplay – Ben je op zoek naar een mooie Photoplay kast om te huren? Wie kent deze geweldige spelkasten niet? Ze waren vroeger op heel veel plekken te vinden. Bijvoorbeeld in de lokale kroeg of in de snackbar. Een Photoplay is een arcadekast met touchscreen. Er zitten vele spellen op. Denk daarbij bijvoorbeeld aan “find it” of “Majong” of “Weekend miljonairs”. De spellen zijn verdeeld in groepen zoals behendigheid of kennis. Maar ze zijn allemaal makkelijk te leren en snel op te pakken. De simpele bediening met enkel een touchscreen helpt hier ook bij. Plezier voor jong en oud dus!

Bij Konings Kidsparty kun je een originele Photoplay kast huren. De welbekende, zoals je die vroeger ook had. Het is een echte blikvanger en herkenbaar en pure nostalgie voor veel mensen uit de jaren 80 en 90. Door het hoge gewicht en de kwetsbaarheid kunnen we hem wel alleen zelf bezorgen. Wel zo makkelijk als je een feest organiseert. (let op! We plaatsen alleen op de begane grond)

Het ontwerp van de Photoplay maakt het aantrekkelijk om er met meerdere mensen omheen te staan. Ook al speel je de spellen in principe alleen. Omdat alle spellen een tijdscomponent hebben is het heel erg spannend. Hierdoor zullen omstanders moeite hebben om niet mee te gaan helpen en snel nog even het juiste (of foute) antwoord in te drukken. Dit zorgt voor veel hilariteit. De Photoplay is dus een perfecte toevoeging op een feest in de avond. Mogelijk met een drankje er bij…

Naast deze fotoplay hebben we nog 2 andere arcadekasten te huur en daarnaast ook de moderne versie met de playstation case is bij ons te reserveren. Op deze manier voor jong en oud plezier en vertier tijdens jouw event. 

Kijk ook gerust eens bij onze andere leuke spellen en arcades.