Abraham Feestpop

Omschrijving

De opblaasbare Abraham wordt compleet geleverd inclusief

https://www.lichtgeluidoostzaan.nl/Company/_Template/Pictures/Content/littlecheck.png Elektrische blower (voor opblazen van de pop)                                        

https://www.lichtgeluidoostzaan.nl/Company/_Template/Pictures/Content/littlecheck.png Leeftijdsbord 50 jaar (andere leeftijd op aanvraag mogelijk)                                                                                                   

https://www.lichtgeluidoostzaan.nl/Company/_Template/Pictures/Content/littlecheck.png Instructiekaart voor opzetten en afbouwen                                                                  

https://www.lichtgeluidoostzaan.nl/Company/_Template/Pictures/Content/littlecheck.png Stevige transporttas

https://www.lichtgeluidoostzaan.nl/Company/_Template/Pictures/Content/littlecheck.png Scheerlijnen

 

Abraham pop, de vrolijke vent voor de deur!

Is jouw man, vriend, vader of broer binnenkort jarig? En houdt de jarige job wel van gezelligheid? Waardeert hij een leuke verrassing en heeft hij graag familie en vrienden om zich heen? Dan zal hij het absoluut geweldig vinden als hij Abraham pop  in zijn tuin ziet staan. Deze Abrahampop tovert iedere verjaardag om in een knalfeest en zorgt dat het nog lang gezellig blijft. Dankzij Abraham is het voor iedereen direct duidelijk wie er jarig is en deze vrolijke goedzak proost gezellig op de jarige. En met zijn hoogte van 3,20 meter zorg je dat niemand het feest per ongeluk voorbijloopt.

 

Het opzetten van de Abraham opblaasbare pop

Het opzetten van je deze Abrahampop gaat eenvoudig en snel. De pop heeft maar een grondoppervlak van 1,5 x 1,5 meter nodig en past in iedere voor- of achtertuin.

Met de blower blaas je de pop in binnen 1 minuut op. De meegeleverde scheerlijnen en grondpennen gebruik je om de pop stevig en veilig neer te zetten. De Abraham pop kan op iedere ondergrond zonder scherpe uitsteeksels worden geplaatst.

Weersomstandigheden

Abraham is een opblaas abrahampop van 3,2 meter hoog. Onze pop is gemaakt van een zeer sterk en dik pvc. Hij blijft dus stevig staan, hoe lang het feest ook doorgaat. Alleen met scherpe voorwerpen moet je natuurlijk een beetje voorzichtig zijn. Ook als het weer een beetje tegenvalt, is dat voor deze bierpop geen probleem. De party pop kan ook bij stevige wind (tot windkracht 5) veilig worden opgezet. Ook is deze pop uitstekend bestand tegen regen en vocht

Nog even alles over de Abraham pop op een rijtje

- Een oergezellige Abrahampop van maar liefst 4 meter hoog.

- Van ijzersterk materiaal. De pop blijft staan, bij weer en wind.

- Eenvoudig op te zetten, alle materialen zit in het pakket

- Ophalen en retourneren in Ridderkerk of laten bezorgen.

- 3 dagen huren, 1 dag betalen.  

Abraham opblaaspop huren?

Makkelijker kunnen wij het niet voor je maken. Verras de jarige vijftiger en huur vandaag nog zijn eigen Abraham pop. Hij wordt immers maar één keer 50! Reserveer snel online!