Ballondarten

34,99 / 1 dag 
In Winkelwagen

Omschrijving

Ballondarten is leuk voor groot en klein en in verschillende varianten te doen.
Wie gooit de meeste ballonnen lek?
Geef elke kleur ballon een aantal punten, wie gooit het hoogst aantal punten.
Ook de moeilijkheidsgraad is gemakkelijk aan te passen. Bij de wat kleinere kinderen blaas je de ballonnen wat groter, zijn de kinderen al wat ouder, kan je ze juist wat kleiner maken.

Ballonnen zijn niet inbegrepen.

Het spel is ca 180 cm breed en 60 centimer hoog, is van zware kwaliteit en weegt ca. 50 kilo. Hou hier rekening mee bij het eventueel ophalen. Het past alleen in een grote personenauto waarvan de bank plat kan.

Bezorgen:

We leveren het springkussen ‘s morgens tussen 07:00 en 13:00 en halen het tussen 17:00 en 22:00 weer op. Bij het maken van uw reservering kunt u uw voorkeuren aangeven. Houdt u er rekening mee dat dit altijd een voorkeur is en geen garantie. Tegen een toeslag heeft u de mogelijkheid om het springkussen gegarandeerd in het laatste tijdsblok tussen 20:00 en 22:00 op te laten halen. 

Mocht de locatie waar het springkussen komt te staan lastig te bereiken zijn, trappen of obstakels hebben, neemt u dan voorafgaand aan het maken van uw reservering contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Is dit vooraf niet bij ons aangegeven loopt u het risico dat we het kussen niet kunnen plaatsen.