Ballonnenbackdrop in 3 kleuren naar keuze

149,99 / 1 dag 
In Winkelwagen

Omschrijving

Heb je iets te vieren? Of het nu een bruiloft, verjaardag, babyshower of opening betreft, wij helpen je graag met deze mooie ballonnenbackdrop. In 3 kleuren naar keuze. 

We maken de backdrop bij u op locatie en hebben hier ca. 1 uur tot 1,5 uur voor nodig! 

Uitgebreide decoratie wensen? 

Bij Konings Kidsparty bieden we ook de mogelijkheid om je volledige even te voorzien van decoratie naar jouw wens. Dit kan van een simpele ballondecoratie, tot de aankleding van je volledige feestlocatie. Uiteraard is dit maatwerk, we bespreken graag de mogelijkheden met je! 

Geen stress op je event? 

Bij de organisatie van een tof event komt veel kijken. Dat weten we bij Konings Kidsparty als geen ander. Daarom is het mogelijk om al onze decoratie artikelen de avond van te voren al op te halen, en de ochtend na het event weer bij ons in te leveren. De dag zelf hoef je je daar dan geen zorgen om te maken! Wil je dat we het bezorgen? Dan kan dit onder dezelfde voorwaarden. We rekenen hiervoor geen extra kosten. 

Zo lang als je maar wilt! 

Soms duurt je feestje langer dan 1 dag, of vind je het zo feestelijk dat je graag nog langer wil genieten van je ballonnenboog. Zo lang jij de ballonnen nog mooi vind, kan de boog blijven staan. Hoe lang deze mooi blijft is van veel factoren afhankelijk, zoals temperatuur, wind, zonlicht maar in sommige gevallen staat deze wel 2 weken! Ben je er klaar mee? Dan komen wij de boog weer bij je opruimen en nemen we het standaard weer mee! Dit kunnen we namelijk hergebruiken.