Opblaasbaar Basketbal

89,99 / 1 dag 
Opblaasbaar Basketbal
>
  • Opblaasbaar Basketbal
<

Producteigenschappen

Stroombehoefte
1100 watt

Omschrijving

Zijn jou kinderen in een gamehal ook niet weg te krijgen bij het basketbal spel, dan moet je echt deze opblaasbare variant hebben!Garant voor urenlang speelplezier, onderlinge competities en het blijven verbeteren van je eigen record.

Leuk voor jong en oud!

Wij adviseren u om voordat u een bestelling plaatst, de plek waar het spel moet moet komen te staan na te meten. Dit om te voorkomen dat het spel niet past. Houdt u verder rekening met ca. een meter extra voor de blower! U dient zelf te zorgen voor een stroomaansluiting in de buurt. Indien nodig kunt u een verlengkabel en/of bij bestellen. 

Maak gebruik van onze opzetservice en/ of begeleiding:

Zet dit spel gemakkelijk binnen 15 minuten op. Je krijgt het spel geleverd inclusief blower en een box met alle materialen. Daarmee heb je alles compleet voor een mooie beleving. Wilt u zelf geen omkijken naar het opzetten hebben? Boek dan direct onze opzetservice bij tijdens het maken van uw reservering.  

Indien gewenst kunt u via ons begeleiding reserveren.

Slecht weer? Tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren: 

Bij slechte weersomstandigheden kunt u tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren. Neemt u hiervoor telefonisch of per email contact met ons op. Mocht u door omstandigheden besluiten het springkussen binnen 48 uur voor de door u gereserveerde datum te annuleren dan zullen we 50% van de huursom aan u in rekening brengen. Bij annuleringen op de dag zelf is dit 100% van de huursom.  Bij windkracht 5 of hoger is het helaas niet mogelijk om het springkussen te plaatsen. Dit omdat we dan de veiligheid niet kunnen waarborgen. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij contact met u opnemen en dan ontvangt u uiteraard uw huursom van ons terug. 

Bezorgen:

We leveren het springkussen ‘s morgens tussen 07:00 en 13:00 en halen het tussen 17:00 en 22:00 weer op. Bij het maken van uw reservering kunt u uw voorkeuren aangeven. Houdt u er rekening mee dat dit altijd een voorkeur is en geen garantie. Tegen een toeslag heeft u de mogelijkheid om het springkussen gegarandeerd in het laatste tijdsblok tussen 20:00 en 22:00 op te laten halen. 

Mocht de locatie waar het springkussen komt te staan lastig te bereiken zijn, trappen of obstakels hebben, neemt u dan voorafgaand aan het maken van uw reservering contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Is dit vooraf niet bij ons aangegeven loopt u het risico dat we het kussen niet kunnen plaatsen.