Beerpong Tafel

22,49 / 1 dag 
In Winkelwagen

Omschrijving

Beer Pong is een Amerikaans studentenspel dat is ontstaan als een combinatie van meerdere drankspelletjes. Beer Pong wordt meestal in twee ploegen van twee gespeeld. Je kunt het spel ook spelen met twee ploegen van meerdere personen. Elke ploeg begint het spel staand achter hun opstelling van bekers. Aan elke kant van de tafel wordt met zes tot tien bekers bier (of drank naar keuze) een opstelling gemaakt in een driehoek formatie. Elke ploeg heeft ook een beker met water, die gebruikt worden om de bal schoon te maken.

Bij de opties kunt u bekers en pingpongballetjes bestellen (beide zijn niet standaard meegeleverd!)

Heel leuk voor feestjes!
Alle bekers van beide teams worden halfvol gevuld met bier. Als het lukt om de pingpongbal vanaf een afstand in het bier van de tegenstander te gooien of te stuiteren, dan moet de tegenstander vervolgens de inhoud van de beker in één slok leegdrinken. Het team dat als eerste geen bier meer heeft, heeft verloren en moet de resterende bekers van de tegenstander ook leegdrinken.

We leveren het spel ‘s morgens tussen 07:00 en 13:00 en tussen 17:00 en 22:00 weer op. Bij het maken van uw reservering kunt u uw voorkeuren aangeven. Houdt u er rekening mee dat dit altijd een voorkeur is en geen garantie. Tegen een toeslag heeft u de mogelijkheid om het spel gegarandeerd in het laatste tijdsblok tussen 20:00 en 22:00 op te laten halen. 

Mocht de locatie waar het spel komt te staan lastig te bereiken zijn, trappen of obstakels hebben, neemt u dan voorafgaand aan het maken van uw reservering contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Is dit vooraf niet bij ons aangegeven loopt u het risico dat we het spel niet kunnen plaatsen.