Taarttoren/ Champagne toren

59,99 / 1 dag 
In Winkelwagen

Omschrijving

Deze toren is een prachtig pronkstuk om je cakejes,cocktails of drankjes op te presenteren.
Is makkelijk te vervoeren en bestaat uit 3 delen.
Het onderste deel is 1 meter breed en 50 cm diep. De hoogte is 60 cm
Het middelste gedeelte is 70 cm breed en 35 cm diep. De hoogte is 18 cm
Het bovenste gedeelte is 40 cm breed en 20 cm diep. De hoogte is 18 cm

Deze toren is alleen geschikt voor binnen gebruik!

Uitgebreide decoratie wensen? 

Bij Konings Kidsparty bieden we ook de mogelijkheid om je volledige even te voorzien van decoratie naar jouw wens. Dit kan van een simpele ballondecoratie, tot de aankleding van je volledige feestlocatie. Uiteraard is dit maatwerk, we bespreken graag de mogelijkheden met je! 

Geen stress op je event? 

Bij de organisatie van een tof event komt veel kijken. Dat weten we bij Konings Kidsparty als geen ander. Daarom is het mogelijk om al onze decoratie artikelen de avond van te voren al op te halen, en de ochtend na het event weer bij ons in te leveren. De dag zelf hoef je je daar dan geen zorgen om te maken! Wil je dat we het bezorgen? Dan kan dit onder dezelfde voorwaarden. We rekenen hiervoor geen extra kosten. 

Borg: 

De decoratie spullen zijn vaak met veel aandacht en zorg handgemaakt en zeer kostbaar. Wij gaan zuinig met onze spullen om, en ditzelfde verwachten we ook van jou. Daarom rekenen we bij onze decoratieartikelen een borg van €100,00. Bij tijdige retournering van het artikel in dezelfde staat als dat u het van ons ontvangen heeft, krijgt u de borg uiteraard direct weer van ons terug.