Cornhole

Omschrijving

Cornhole, een populair spel, waarbij je een zakje gevuld met maïs in een gat probeert te gooien.

Het spelprincipe is simpel en brengt veel plezier met zich mee: kleine spelzakjes worden op het gat in het bord gericht. Als de speler direct in het gat gooit, scoort hij 3 punten, als de zak op het bord valt, scoort hij slechts 1 punt. Als je de plank helemaal niet raakt, krijgt je niets.

Het spel is geschikt voor alle leeftijden en kan bijna overal worden gespeeld! Een tactisch en zeer uitdagend spelletje.

Afmeting: 60 x 90 cm.

Dit spel kan binnen en buiten gebruikt worden.

De huurprijs is €39,99 per dag.
Hierbij heb je een set van 2 cornhole borden en 8 maiszakjes

We leveren het spel ‘s morgens tussen 07:00 en 13:00 en tussen 17:00 en 22:00 weer op. Bij het maken van uw reservering kunt u uw voorkeuren aangeven. Houdt u er rekening mee dat dit altijd een voorkeur is en geen garantie. Tegen een toeslag heeft u de mogelijkheid om het spel gegarandeerd in het laatste tijdsblok tussen 20:00 en 22:00 op te laten halen. 

Mocht de locatie waar het spel komt te staan lastig te bereiken zijn, trappen of obstakels hebben, neemt u dan voorafgaand aan het maken van uw reservering contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Is dit vooraf niet bij ons aangegeven loopt u het risico dat we het spel niet kunnen plaatsen.