FunFoodTruck Hotdog

Producteigenschappen

Lengte 450 cm
Breedte 290 cm
Hoogte 380 cm

Omschrijving

Het uiterlijk van deze FunFoodTruck verklapt al duidelijk wat er te halen valt. Heerlijke hotdogs

Met deze super toffe opblaasbare FunFoodTruck komen we graag naar jouw event.

De FunFoodTruck is te huur voor minimaal 2 uur en we komen door het hele land

De minimale afname is 200 hotdogs. De hotdogs worden geserveerd op een vers hotdogbroodje met mosterd, mayo en/of ketchup naar keuze. Ook hebben de hotdogs een heerlijke topping naar keuze van gebakken uitjes en/of augurkjes.

Wat hebben van jou nodig? Het enige waar je voor moet zorgen is voor een plek om de foodtruck te plaatsen en twee stopcontacten.

Afhankelijk van de locatie zijn we  minimaal een uur van te voren aanwezig om alles op te bouwen.  De foodtruck kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Standaardarrangement: 

We bieden een standaard arrangement van 2 uur met 200 hotdogs. De hotdogs worden geserveerd met curry, mayonaise of mosterd naar keuze, en om het af te maken augurkenblokjes of gebakken uitjes.  Je kunt hierbij kiezen uit echte Amerikaanse Hotdogs (varkensvlees) of Halal hotdogs (kip)

Uitbeiden: 

Het standaard arrangement is uit te breiden naar eigen wensen. Zo kunnen we prima de aantallen verhogen, of langer blijven! We zijn gewend om te draaien op grote, drukke events en kunnen daarom vrij snel behoorlijke aantallen uitserveren. 

Ook kan het aanbod aangevuld worden met bijvoorbeeld een lekker broodje bal met pindasaus of een warme kop erwtensoep in de winter. Niets is ons te gek, en we denken graag met u mee. 

Neem voor de uitbreidingen telefonisch of per mail contact met ons op om een passende offerte aan te vragen:

Zowel binnen als buiten te plaatsen: 

Onze toffe foodtrucks zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen.  De foodtruck heeft een lengte van 4,5 meter, is 2,9 meter breed en maar liefst 3,8 meter hoog.  Wordt de foodtruck binnen geplaatst? Check dan even of er voldoende ruimte is om de foodtruck neer te zetten en of de locatie goed bereikbaar is zonder trappen en/of obstakels.

Komt de foodtruck buiten te staan? Zorg dan voor een dubbele stroomaansluiting in de buurt. Hou er rekening mee dat de foodtruck bij windkracht 4 of harder, of bij harde regen niet buiten geplaatst kan worden. 

Geschikt voor elk event! 

Met onze foodtrucks komen we op zeer veel verschillende events. Van kleine kinderverjaardagen, tot bruiloften, sportverenigingen, scholen en bedrijfsevent! De foodtruck zijn geschikt voor iedereen! 

 

Offerte aanvragen

Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets mis gegaan met verzenden, probeer het alstublieft opnieuw.

Uw naam is verplicht.

Een e-mailadres is verplicht.

Het e-mailadres heeft geen geldig formaat.

Een telefoonnummer is verplicht.

Het telefoonnummer heeft geen geldig formaat.