Hakbijl Gooien

79,99 / 1 dag 
Hakbijl Gooien
>
  • Hakbijl Gooien
<

Producteigenschappen

Lengte
300 cm
Breedte
240 cm
Hoogte
285 cm
Gewicht
42 kg
Aantal Personen
2
Stroombehoefte
1100 watt

Omschrijving

Bij Hakbijl gooien wordt iedereen uitgedaagd om de bijlen in de roos te gooien. We leveren de bijlen in twee verschillende kleuren. Wie wint er tijdens een opblaasbaar potje gooien?

Dit spel is populair als gezellige en (elkaar) uitdagende groepsactiviteit. De sport is uit Canada/Amerika komen overwaaien, noemen we de attractie ‘Axe Throwing’. Bijlwerpen als teamuitje begon overigens al bij de Scandinaviërs, die elkaar al eeuwen uitdaagden.

Dat uitdaging kan in verschillende vormen. Ten eerste kun je het puur individueel tegen elkaar opnemen. Ten tweede kun je kiezen voor een teamstrijd. Want de bijlen zijn uitgevoerd in team rood en team geel. Welk team weet de bijl het vaakst in de roos te werpen? Laat het oermens in jezelf los, ontketen je strijdkreten, smijt je krachten in de strijd.

Wij adviseren u om voordat u een bestelling plaatst, de plek waar het spel moet moet komen te staan na te meten. Dit om te voorkomen dat het spel niet past. Houdt u verder rekening met ca. een meter extra voor de blower! U dient zelf te zorgen voor een stroomaansluiting in de buurt. Indien nodig kunt u een verlengkabel en/of bij bestellen. 

Maak gebruik van onze opzetservice en/ of begeleiding:

Zet dit spel gemakkelijk binnen 15 minuten op. Je krijgt het spel geleverd inclusief blower en een box met alle materialen. Daarmee heb je alles compleet voor een mooie beleving. Wilt u zelf geen omkijken naar het opzetten hebben? Boek dan direct onze opzetservice bij tijdens het maken van uw reservering.  

Indien gewenst kunt u via ons begeleiding reserveren.

Slecht weer? Tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren: 

Bij slechte weersomstandigheden kunt u tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren. Neemt u hiervoor telefonisch of per email contact met ons op. Mocht u door omstandigheden besluiten het springkussen binnen 48 uur voor de door u gereserveerde datum te annuleren dan zullen we 50% van de huursom aan u in rekening brengen. Bij annuleringen op de dag zelf is dit 100% van de huursom.  Bij windkracht 5 of hoger is het helaas niet mogelijk om het springkussen te plaatsen. Dit omdat we dan de veiligheid niet kunnen waarborgen. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij contact met u opnemen en dan ontvangt u uiteraard uw huursom van ons terug. 

Bezorgen:

We leveren het springkussen ‘s morgens tussen 07:00 en 13:00 en halen het tussen 17:00 en 22:00 weer op. Bij het maken van uw reservering kunt u uw voorkeuren aangeven. Houdt u er rekening mee dat dit altijd een voorkeur is en geen garantie. Tegen een toeslag heeft u de mogelijkheid om het springkussen gegarandeerd in het laatste tijdsblok tussen 20:00 en 22:00 op te laten halen. 

Mocht de locatie waar het springkussen komt te staan lastig te bereiken zijn, trappen of obstakels hebben, neemt u dan voorafgaand aan het maken van uw reservering contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Is dit vooraf niet bij ons aangegeven loopt u het risico dat we het kussen niet kunnen plaatsen.