Kilmtoren Jungle

Producteigenschappen

Lengte 1400 cm
Breedte 360 cm
Hoogte 400 cm
Gewicht 275 kg
Aantal Personen 2
Overdekt Nee
Maximale lengte gebruiker 180 cm
Stroombehoefte 2 x 1100 watt

Omschrijving

Omschrijving

Met deze coole klimtoren heb je een echte topattractie op je feestje voor jong en oud!
Probeer zo snel mogelijk in de toren van haast 5 meter hoog naar boven te klimmen.

De klimtoren wordt geleverd met het juiste verankeringsmateriaal en indien noodzakelijk valmatten (beiden afhankelijk van de ondergrond). Bij bezorgen zetten we het springkussen voor u op en breken het aan het einde van de dag weer af. Dit om de veiligheid te garanderen.

De afmetingen van het kussen zijn:
Lengte 7,00 meter
Breedte 7,00 meter
Hoogte 4,60 meter
Gewicht: 180 kilo

Maximaal aantal kinderen: 2
Maximale lengte: 160 cm

Wij adviseren u om voordat u een bestelling plaatst, de plek waar het springkussen moet komen te staan na te meten. Dit om te voorkomen dat het springkussen niet past. Houdt u verder rekening met ca. een meter extra ruimte bij in ingang of glijbaan. U dient zelf te zorgen voor een stroomaansluiting in de buurt. Indien nodig kunt u een verlengkabel en/of bij bestellen.

Veilig voor u opgezet, maak gebruik van onze opzetservice: 

Veilig gebruik van de attractie is zeer belangrijk. Met onze opzetservice ontzorgen we u en zorgen we voor een snelle en veilige plaatsing van de attractie. Deze opzetservice kun je direct bij reserveren bij het maken van je reservering. 

Al onze springkussens beschikken over een certificaat van de keuringsinstantie volgens de NEN-EN 14960 en voldoen aan de meest recente veiligheidseisen. 

Bij de huur van het springkussen bent u zelf verantwoordelijk voor constant toezicht en begeleiding door een meerderjarige. Indien gewenst kunt u via ons begeleiding reserveren.

Mocht je er voor kiezen om hem zelf op te zetten adviseren we je rekeing te houden met het volgende: Zorg dat je met minimaal 2 personen bent, de attractie is erg zwaar! Ook raden we je aan ruim voor de ophaaltijd te starten met het opbreken van de attractie. Ben je hier niet ervaren in heb je hier minimaal 1 uur voor nodig

Slecht weer? Tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren: 

Bij slechte weersomstandigheden kunt u tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren. Neemt u hiervoor telefonisch of per email contact met ons op. Mocht u door omstandigheden besluiten het springkussen binnen 48 uur voor de door u gereserveerde datum te annuleren dan zullen we 50% van de huursom aan u in rekening brengen. Bij annuleringen op de dag zelf is dit 100% van de huursom.  Bij windkracht 5 of hoger is het helaas niet mogelijk om het springkussen te plaatsen. Dit omdat we dan de veiligheid niet kunnen waarborgen. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij contact met u opnemen en dan ontvangt u uiteraard uw huursom van ons terug. 

Bezorgen:

We leveren het springkussen ‘s morgens tussen 07:00 en 13:00 en halen het tussen 17:00 en 21:00 weer op. Bij het maken van uw reservering kunt u uw voorkeuren aangeven. Houdt u er rekening mee dat dit altijd een voorkeur is en geen garantie. Indien beschikbaar heeft u in de weekenden de mogelijkheid om te kiezen voor een later ophaalblok tussen 21:00 en 22:30, hiervoor betaald u het laat ophalen tarief. 

Mocht de locatie waar het springkussen komt te staan lastig te bereiken zijn, trappen of obstakels hebben, neemt u dan voorafgaand aan het maken van uw reservering contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Is dit vooraf niet bij ons aangegeven loopt u het risico dat we het kussen niet kunnen plaatsen.