Mega Bouw Stenen

Omschrijving

Wie kent ze niet, deze leuke bouwblokken uit het speelparadijs. Huur ze nu ook voor jouw feestje en de kinderen hebben urenlang speelplezier! 

De set bestaat uit ca. 120 bouwblokken welke op een pallet geleverd worden. Uiteraard in diverse kleuren. 

Bezorgen:

We leveren uw bestelling ‘s morgens tussen 07:00 en 13:00 en halen het tussen 17:00 en 22:00 weer op. Bij het maken van uw reservering kunt u uw voorkeuren aangeven. Houdt u er rekening mee dat dit altijd een voorkeur is en geen garantie. Tegen een toeslag heeft u de mogelijkheid om het springkussen gegarandeerd in het laatste tijdsblok tussen 21:00 en 22:30 op te laten halen. 

Mocht de locatie waar uw bestelling komt te staan lastig te bereiken zijn, trappen of obstakels hebben, neemt u dan voorafgaand aan het maken van uw reservering contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Is dit vooraf niet bij ons aangegeven loopt u het risco dat we niet kunnen leveren. 

We geven u als we je reservering komen ophalen ca. 30 minuten van te voren een belletje. We verzoeer voor zorg te dragen dat bij aankomst van onze bezorger de stenen weer op de pallet staan opgestapelt.