Multiplay Superhelden

Producteigenschappen

Lengte 550 cm
Breedte 500 cm
Hoogte 340 cm
Gewicht 120 kg
Aantal Personen 12
Overdekt Nee
Maximale lengte gebruiker 180 cm
Stroombehoefte 1500 watt

Omschrijving

Beleef urenlang speelplezier op dit superhelden springkussen. Dit springkussen heeft veel speelmogelijkheden met leuke objecten op het springvlak en een supergave glijbaan. De Multiplay Superhelden heeft opvallende 3D objecten. De kinderen komen langs allerlei afbeeldingen en kleurrijke obstakels, wat het thema helemaal compleet maakt.

Of je nu een superhelden, batman, superman of hulk feestje geeft. Dit kussen past helemaal in het thema.

Het springkussen wordt geleverd met het juiste verankeringsmateriaal en indien noodzakelijk valmatten (beiden afhankelijk van de ondergrond). 

De afmetingen van het kussen zijn:
Lengte 5,50 meter
Breedte 5,00 meter
Hoogte 3,40 meter
Gewicht: 120 kilo

Maximaal aantal kinderen: 12
Maximale lengte: 180 cm

Gratis en veilig voor u opgezet: 

Veilig gebruik van het springkussen is zeer belangrijk. Met onze standaard opzetservice ontzorgen we u en zorgen we voor een snelle en veilige plaatsing van het springkussen. Hiervoor rekenen we geen extra kosten.

Al onze springkussens beschikken over een certificaat van de keuringsinstantie volgens de NEN-EN 14960 en voldoen aan de meest recente veiligheidseisen. 

Bij de huur van het springkussen bent u zelf verantwoordelijk voor constant toezicht en begeleiding door een meerderjarige. Indien gewenst kunt u via ons begeleiding reserveren.

Slecht weer? Tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren: 

Bij slechte weersomstandigheden kunt u tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren. Neemt u hiervoor telefonisch of per email contact met ons op. Mocht u door omstandigheden besluiten het springkussen binnen 48 uur voor de door u gereserveerde datum te annuleren dan zullen we 50% van de huursom aan u in rekening brengen. Bij annuleringen op de dag zelf is dit 100% van de huursom.  Bij windkracht 5 of hoger is het helaas niet mogelijk om het springkussen te plaatsen. Dit omdat we dan de veiligheid niet kunnen waarborgen. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij contact met u opnemen en dan ontvangt u uiteraard uw huursom van ons terug. 

Bezorgen:

We leveren het springkussen ‘s morgens tussen 07:00 en 13:00 en halen het tussen 17:00 en 21:00 weer op. Bij het maken van uw reservering kunt u uw voorkeuren aangeven. Houdt u er rekening mee dat dit altijd een voorkeur is en geen garantie. Indien beschikbaar heeft u in de weekenden de mogelijkheid om te kiezen voor een later ophaalblok tussen 21:00 en 22:30, hiervoor betaald u het laat ophalen tarief

Mocht de locatie waar het springkussen komt te staan lastig te bereiken zijn, trappen of obstakels hebben, neemt u dan voorafgaand aan het maken van uw reservering contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Is dit vooraf niet bij ons aangegeven loopt u het risico dat we het kussen niet kunnen plaatsen.