Partypakket Funfood

89,99 / 1 dag 
In Winkelwagen
Opties bekijken

Producten in pakket

Omschrijving

Partypakket FunFood van Konings Kidsparty: Een Smakelijk Feest!

Bent u op zoek naar een onvergetelijk feest voor uw kind? Zoek niet verder! Konings Kidsparty biedt het Partypakket FunFood aan, een geweldige optie om het feest naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon een gezellig samenzijn, FunFood voegt plezier en smaak toe aan elk evenement.

Wat is het Partypakket FunFood?

Het Partypakket FunFood is een feestelijke combinatie van heerlijke lekkernijen die jong en oud zullen verrassen. Hieruit bestaat van dit smakelijke pakket:

  1. Popcornmachine: Laat de geur van vers gepofte popcorn de feestlocatie vullen. Kinderen zullen dol zijn op deze knapperige traktatie terwijl ze genieten van de feestvreugde.

  2. Suikerspinmachine: Suikerspinnen zijn niet alleen lekker, maar ook een visueel spektakel. De kleurrijke wervelingen van suiker zullen de ogen van de kinderen doen stralen.

Waarom kiezen voor het Partypakket FunFood?

  • Gemak: Ons FunFood-pakket wordt geleverd met alle benodigde apparatuur en ingrediënten voor 50 porties suikerspin en 50 porties popcorn. U hoeft zich geen zorgen te maken over de voorbereiding; wij regelen alles voor u.

  • Entertainment: De machines zelf zijn al een attractie op zich. Kinderen zullen gefascineerd zijn door het proces van popcorn poffen, suikerspin maken en hotdogs bereiden.

  • Smaakvolle herinneringen: FunFood creëert blijvende herinneringen. De geur en smaak van vers bereide lekkernijen zullen nog lang na het feest in de gedachten van de kinderen blijven hangen.

Reserveer nu uw Partypakket FunFood!

Wacht niet langer! Maak van uw kinderfeestje een smakelijk succes met het Partypakket FunFood van Konings Kidsparty. Neem contact met ons op en laat ons uw feest onvergetelijk maken!

Extra ingrediënten nodig? 

Geen enkel probleem, boek deze direct bij tijdens het maken van uw reservering. 

Schoon retour!

We vragen u de machine na gebruik te reinigen en schoon weer retour mee te geven. Geen zin of geen mogelijkheid tot schoonmaak? Boek direct onze schoonmaakservice bij.