Poffertjesplaat

Omschrijving

Deze 50 dops elektische poffertjesplaat huur je bij Konings Kidsparty. Maak in een handomdraai heerlijke poffertjes voor je gasten. 

Indien gewenst kun je een compleet poffertjesmix pakket bijboeken bij het maken van je reservering welke goed is voor ca. 300 poffertjes. Dit pakket bestaat uit bakspray, poffertjesmix, poedersuiker en een doseerfles. De mix is op waterbasis, even in de beslagkom, 1,5 liter water erbij en mixen maar! Daarna is het direct klaar voor gebruik. 

Omdat je zelf vaak al genoeg te doen hebt tijdens een feestje bieden we je ook de mogelijkheid om een arrangement te reserveren met bediening. Tijdens de gekozen tijdsduur worden de poffertjes van voor je gebakken en voorzien van roomboter en poedersuiker uitgeserveerd aan je gasten. Indien gewenst kun je ook kiezen voor het luxe bedieningsarrangement met heerlijke toppings. 

Wil je echt uitpakken reserveer dan onze prachtige, originele FunFoodTruck poffertjes! Een echte blikvanger op je event waar je gasten nog lang over na zullen praten!

Huur je alleen de plaat, vragen we je deze na gebruik te reinigen. Ook dit kun je indien gewenst uitbesteden.