Sarah Feestpop

Omschrijving

De opblaasbare Sarah wordt compleet geleverd inclusief

https://www.lichtgeluidoostzaan.nl/Company/_Template/Pictures/Content/littlecheck.png Elektrische blower (voor opblazen van de pop)                                        

https://www.lichtgeluidoostzaan.nl/Company/_Template/Pictures/Content/littlecheck.png Leeftijdsbord 50 jaar (andere leeftijd op aanvraag mogelijk)                                                                                                   

https://www.lichtgeluidoostzaan.nl/Company/_Template/Pictures/Content/littlecheck.png Instructiekaart voor opzetten en afbouwen                                                                  

https://www.lichtgeluidoostzaan.nl/Company/_Template/Pictures/Content/littlecheck.png Stevige transporttas

https://www.lichtgeluidoostzaan.nl/Company/_Template/Pictures/Content/littlecheck.png Scheerlijnen

 

Sarah pop, de vriendelijke dame voor de deur!

Is jouw vrouw, vriendin, moeder of zus binnenkort jarig? En houdt de jarige job wel van gezelligheid? Waardeert zij een leuke verrassing en heeft ze graag familie en vrienden om zich heen? Dan zal zij het absoluut geweldig vinden als zij de Sarah pop in haar tuin ziet staan. Deze Sarahpop tovert iedere verjaardag om in een knalfeest en zorgt dat het nog lang gezellig blijft. Dankzij Sarah is het voor iedereen direct duidelijk wie er jarig is en deze vrolijke dame proost gezellig op de jarige. En met haar hoogte van 3,20 meter zorg je dat niemand het feest per ongeluk voorbijloopt.

Het opzetten van de Sarah opblaasbare pop

Het opzetten van je deze Sarahpop gaat eenvoudig en snel. De pop heeft maar een grondoppervlak van 1,5 x 1,5 meter nodig en past in iedere voor- of achtertuin.

Met de blower blaas je de pop in binnen 1 minuut op. De meegeleverde scheerlijnen en grondpennen gebruik je om de pop stevig en veilig neer te zetten. De Sarah pop kan op iedere ondergrond zonder scherpe randjes worden geplaatst.

Weersomstandigheden

Sarah is een opblaaspop van 3,2 meter hoog. Onze pop is gemaakt van een zeer sterk en dik pvc. Hij blijft dus stevig staan, hoe lang het feest ook doorgaat. Alleen met scherpe voorwerpen moet je natuurlijk een beetje voorzichtig zijn. Ook als het weer een beetje tegenvalt, is dat voor deze bierpop geen probleem. De party pop kan ook bij stevige wind (tot windkracht 5) veilig worden opgezet. Ook is deze pop uitstekend bestand tegen regen en vocht

Nog even alles over de Sarah pop op een rijtje

- Een super gezellige Sarah pop van maar liefst 3,2 meter hoog.

- Van ijzersterk materiaal. De pop blijft staan, bij weer en wind.

- Eenvoudig op te zetten, alle materialen zit in het pakket

- Ophalen en retourneren in Ridderkerk of laten bezorgen.

- 3 dagen huren, 1 dag betalen.  

Sarah opblaaspop huren?

Makkelijker kunnen wij het niet voor je maken. Verras de jarige vijftiger en huur vandaag nog haar eigen Sarah pop. Ze wordt immers maar één keer 50! Reserveer snel online!