Set van 4 opblaasbare kinderspellen

Producteigenschappen

Lengte 900 cm
Breedte 300 cm
Hoogte 200 cm
Gewicht 68 kg
Aantal Personen 4
Stroombehoefte 1100 watt

Omschrijving

Maar liefst 4 verschillende leuke spelletjes in een set. Richten, werpen en slaan alles komt voor in de kinderspelen. Een absolute topper tijdens sportdagen en schoolfestiviteiten. Hiermee bezorg je de kinderen een fantastische sportieve dag!

Snowball, Basketbal, Big Mouth Lion, Baseball zijn de spellen die in dit pakket zitten. 

Wij adviseren u om voordat u een bestelling plaatst, de plek waar het dartmoet moet komen te staan na te meten. Dit om te voorkomen dat het dartbord niet past. Houdt u verder rekening met ca. een meter extra voor de blower! U dient zelf te zorgen voor een stroomaansluiting in de buurt. Indien nodig kunt u een verlengkabel en/of bij bestellen. 

Maak gebruik van onze opzetservice en/ of begeleiding:

Zet deze set opblaasbare spellen gemakkelijk binnen 15 minuten op. Je krijgt de spellen geleverd inclusief blower en een box met alle materialen. Daarmee heb je alles compleet voor een mooie beleving. Wilt u zelf geen omkijken naar het opzetten hebben? Boek dan direct onze opzetservice bij tijdens het maken van uw reservering.  

Indien gewenst kunt u via ons begeleiding reserveren.

Slecht weer? Tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren: 

Bij slechte weersomstandigheden kunt u tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren. Neemt u hiervoor telefonisch of per email contact met ons op. Mocht u door omstandigheden besluiten het springkussen binnen 48 uur voor de door u gereserveerde datum te annuleren dan zullen we 50% van de huursom aan u in rekening brengen. Bij annuleringen op de dag zelf is dit 100% van de huursom.  Bij windkracht 5 of hoger is het helaas niet mogelijk om het springkussen te plaatsen. Dit omdat we dan de veiligheid niet kunnen waarborgen. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij contact met u opnemen en dan ontvangt u uiteraard uw huursom van ons terug. 

Bezorgen:

We leveren het springkussen ‘s morgens tussen 07:00 en 13:00 en halen het tussen 17:00 en 22:00 weer op. Bij het maken van uw reservering kunt u uw voorkeuren aangeven. Houdt u er rekening mee dat dit altijd een voorkeur is en geen garantie. Tegen een toeslag heeft u de mogelijkheid om het springkussen gegarandeerd in het laatste tijdsblok tussen 20:00 en 22:00 op te laten halen. 

Mocht de locatie waar het springkussen komt te staan lastig te bereiken zijn, trappen of obstakels hebben, neemt u dan voorafgaand aan het maken van uw reservering contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Is dit vooraf niet bij ons aangegeven loopt u het risico dat we het kussen niet kunnen plaatsen.