Stormbaan Tijger 14 meter

Producteigenschappen

Lengte 1400 cm
Breedte 380 cm
Hoogte 540 cm
Gewicht 312 kg
Aantal Personen 2
Overdekt Nee
Maximale lengte gebruiker 180 cm
Stroombehoefte 2 x 1100 watt

Omschrijving

Konings KidspartyStormbaan Tijger Huren in Rotterdam

Op zoek naar een avontuurlijke en uitdagende attractie voor jouw evenement in de regio Rotterdam? Zoek niet verder! Bij Konings Kidsparty kun je de Stormbaan Tijger huren, een ware sensatie voor jong en oud. Deze indrukwekkende stormbaan is maar liefst 14 meter lang en zit boordevol obstakels en een gigantische glijbaan. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een sportdag, of een gezellig buurtfeest, de Stormbaan Tijger maakt elk evenement tot een succes.

Kenmerken van de Stormbaan Tijger

  • Lengte: 14 meter
  • Breedte: 3,80 meter
  • Hoogte: 5,40 meter
  • Gewicht: 312 kg
  • Aantal Personen: 2
  • Overdekt: Nee
  • Maximale lengte gebruiker: 180 cm
  • Stroombehoefte: 2 x 1100 watt

Deze stoere stormbaan biedt een uitdagend parcours met klimwanden, tunnels, en hindernissen. De adrenaline giert door je lijf terwijl je de obstakels trotseert en uiteindelijk van de glijbaan af roetsjt. De Stormbaan Tijger is geschikt voor allerlei gelegenheden: van bedrijfsevenementen tot sportdagen en van buurtfeesten tot schoolactiviteiten.

Veiligheid en Service

Bij Konings Kidsparty staat veiligheid voorop. Onze springkussens zijn gecertificeerd volgens de NEN-EN 14960 en voldoen aan de meest recente veiligheidseisen. We zorgen voor een snelle en veilige plaatsing van de stormbaan, zonder extra kosten. Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor toezicht en begeleiding door een meerderjarige tijdens het gebruik.

Slecht weer? Geen probleem! Tot 48 uur van tevoren kun je kosteloos annuleren bij slechte weersomstandigheden. Bij windkracht 5 of hoger plaatsen we de stormbaan niet om de veiligheid te waarborgen.

Reserveer Nu!

Bezoek onze website en reserveer de Stormbaan Tijger voor jouw evenement: Konings Kidsparty Stormbaan Tijger. Maak van jouw feest een onvergetelijke ervaring met deze spectaculaire attractie!

Gratis en veilig voor u opgezet: 

Veilig gebruik van het springkussen is zeer belangrijk. Met onze standaard opzetservice ontzorgen we u en zorgen we voor een snelle en veilige plaatsing van het springkussen. Hiervoor rekenen we geen extra kosten.

Al onze springkussens beschikken over een certificaat van de keuringsinstantie volgens de NEN-EN 14960 en voldoen aan de meest recente veiligheidseisen. 

Bij de huur van het springkussen bent u zelf verantwoordelijk voor constant toezicht en begeleiding door een meerderjarige. Indien gewenst kunt u via ons begeleiding reserveren.

Slecht weer? Tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren: 

Bij slechte weersomstandigheden kunt u tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren. Neemt u hiervoor telefonisch of per email contact met ons op. Mocht u door omstandigheden besluiten het springkussen binnen 48 uur voor de door u gereserveerde datum te annuleren dan zullen we 50% van de huursom aan u in rekening brengen. Bij annuleringen op de dag zelf is dit 100% van de huursom.  Bij windkracht 5 of hoger is het helaas niet mogelijk om het springkussen te plaatsen. Dit omdat we dan de veiligheid niet kunnen waarborgen. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij contact met u opnemen en dan ontvangt u uiteraard uw huursom van ons terug. 

Bezorgen:

We leveren het springkussen ‘s morgens tussen 07:00 en 13:00 en halen het tussen 17:00 en 22:00 weer op. Bij het maken van uw reservering kunt u uw voorkeuren aangeven. Houdt u er rekening mee dat dit altijd een voorkeur is en geen garantie. Tegen een toeslag heeft u de mogelijkheid om het springkussen gegarandeerd in het laatste tijdsblok tussen 20:00 en 22:00 op te laten halen. 

Mocht de locatie waar het springkussen komt te staan lastig te bereiken zijn, trappen of obstakels hebben, neemt u dan voorafgaand aan het maken van uw reservering contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Is dit vooraf niet bij ons aangegeven loopt u het risico dat we het kussen niet kunnen plaatsen.