Sweeper

Producteigenschappen

Lengte 700 cm
Breedte 700 cm
Hoogte 160 cm
Gewicht 150 kg
Aantal Personen 6
Overdekt Nee
Stroombehoefte 2 x 1100 watt

Omschrijving

Sweeper

De wereldberoemde sweeper! De arm die rond draait en probeert jou van het blok van af te sweepen. Spring over de lage arm en duik onder de hoge arm door. Maar pas op want de arm kan in eens de andere kant op draaien. Wie het langst op het blok blijft staan wint!

Veilig voor u opgezet, maak gebruik van onze opzetservice: 

Veilig gebruik van de attractie is zeer belangrijk. Met onze opzetservice ontzorgen we u en zorgen we voor een snelle en veilige plaatsing van de attractie. Deze opzetservice kun je direct bij reserveren bij het maken van je reservering. 

Al onze springkussens beschikken over een certificaat van de keuringsinstantie volgens de NEN-EN 14960 en voldoen aan de meest recente veiligheidseisen. 

Bij de huur van het springkussen bent u zelf verantwoordelijk voor constant toezicht en begeleiding door een meerderjarige. Indien gewenst kunt u via ons begeleiding reserveren.

Mocht je er voor kiezen om hem zelf op te zetten adviseren we je rekeing te houden met het volgende: Zorg dat je met minimaal 2 personen bent, de attractie is erg zwaar! Ook raden we je aan ruim voor de ophaaltijd te starten met het opbreken van de attractie. Ben je hier niet ervaren in heb je hier minimaal 1 uur voor nodig. 

Slecht weer? Tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren: 

Bij slechte weersomstandigheden kunt u tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren. Neemt u hiervoor telefonisch of per email contact met ons op. Mocht u door omstandigheden besluiten het springkussen binnen 48 uur voor de door u gereserveerde datum te annuleren dan zullen we 50% van de huursom aan u in rekening brengen. Bij annuleringen op de dag zelf is dit 100% van de huursom.  Bij windkracht 5 of hoger is het helaas niet mogelijk om het springkussen te plaatsen. Dit omdat we dan de veiligheid niet kunnen waarborgen. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij contact met u opnemen en dan ontvangt u uiteraard uw huursom van ons terug. 

Bezorgen:

We leveren het springkussen ‘s morgens tussen 07:00 en 13:00 en halen het tussen 17:00 en 22:00 weer op. Bij het maken van uw reservering kunt u uw voorkeuren aangeven. Houdt u er rekening mee dat dit altijd een voorkeur is en geen garantie. Tegen een toeslag heeft u de mogelijkheid om het springkussen gegarandeerd in het laatste tijdsblok tussen 20:00 en 22:00 op te laten halen. 

Mocht de locatie waar het springkussen komt te staan lastig te bereiken zijn, trappen of obstakels hebben, neemt u dan voorafgaand aan het maken van uw reservering contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Is dit vooraf niet bij ons aangegeven loopt u het risico dat we het kussen niet kunnen plaatsen.