Taartzuilen set van 3 groot

Producten in pakket

Omschrijving

Of het nu een verjaardag betreft, een babyshower of een bruiloft. Deze taartzuilen zijn niet meer weg te denken op een feestje. Ze zijn te bestellen als set van 5, maar ook als set van 3 met de de grootste zuilen, of als set van 3 met de 3 kleinste zuilen. Wil je slechts 1 of 2 zuilen hebben? Dat kan uiteraard ook.

Afmetingen van deze set betreffen:

Hoogte 90 x diameter 40

Hoogte 75 x diameter 36

Hoogte 60 x diameter 33

In elk thema voor je gemaakt!

Geef je een themafeestje en wil je de zuilen gepersonaliseerd hebben? Bestel er dan een van onze thema hoezen bij. Een aantal thema's hebben we direct op voorraad, zo niet, dan laten we het maken! De doeken voor de zuilen krijg je in bruikleen, en blijven eigendom van Konings Kidsparty. De thema's die we direct voorradig hebben: 

  • Bumba Roze 
  • Bumba Oranje/ Blauw
  • FC Barcelona
  • Fortnite 
  • Paw Patrol 
  • Nemo
  • Bing
  • Spiderman

Hou voor de overige thema's rekening met een ontwerptijd van ca 6 weken. 

Uitgebreide decoratie wensen? 

Bij Konings Kidsparty bieden we ook de mogelijkheid om je volledige even te voorzien van decoratie naar jouw wens. Dit kan van een simpele ballondecoratie, tot de aankleding van je volledige feestlocatie. Uiteraard is dit maatwerk, we bespreken graag de mogelijkheden met je! 

Geen stress op je event? 

Bij de organisatie van een tof event komt veel kijken. Dat weten we bij Konings Kidsparty als geen ander. Daarom is het mogelijk om al onze decoratie artikelen de avond van te voren al op te halen, en de ochtend na het event weer bij ons in te leveren. De dag zelf hoef je je daar dan geen zorgen om te maken! Wil je dat we het bezorgen? Dan kan dit onder dezelfde voorwaarden. We rekenen hiervoor geen extra kosten. 

Borg: 

De decoratie spullen zijn vaak met veel aandacht en zorg handgemaakt en zeer kostbaar. Wij gaan zuinig met onze spullen om, en ditzelfde verwachten we ook van jou. Daarom rekenen we bij onze decoratieartikelen een borg van €100,00. Bij tijdige retournering van het artikel in dezelfde staat als dat u het van ons ontvangen heeft, krijgt u de borg uiteraard direct weer van ons terug.