Themakist Beauty

74,99 / 1 dag 
In Winkelwagen

Omschrijving

Een echt beautyfeestje thuis geven?

Geef een compleet beautyfeestjet thuis met je vriendinnen en geniet samen van een heerlijk beautyarrangement. Het huren van deze themakist is een gegarandeerd succes voor de echte beautyparty, en ook voor jou als ouder is de organisatie van het kinderfeestje een stuk gemakkelijker. Alles zit er in voor een echt beauty feest.  De themakist is geschikt voor een kinderfeestje met maximaal 8 kinderen.

Inhoud Themakist Beauty: 

De themakist is zorgvulidg voor je samengesteld en bevat verschillende activiteiten voor een leuke middag. De themakist bestaat uit de volgende artikelen: 

8 x Roze Kimono

8 x Beautyhaarband

8 x handdoekje

8 x waskommentje

8 x gezichtsreinigings pads

8 x gezichtsmasker

8 x lippenbalsem

8  x nagellak

8 x herbruikbare bekers roze

1 x herbruikbare borden roze

1 x set van diverse thema kleurplaten met potloden en viltstiften. 

Onze themakisten zijn op de kleurplaten na volledig herbruikbaar! We vragen je de kist weer compleet in te leveren na gebruik met schone borden en bekers. De verkleedkleding zullen wij na gebruik reinigen. 

Bezorging/ Ophalen:

Je kunt de themakist een dag van te voren bij ons ophalen en de dag na gebruik weer retourneren. Ophalen doet je aan de Bourgondischelaan 6 in Ridderkerk. Helaas is het gezien het gewicht van de kist niet mogelijk om te verzenden. 

Ben je niet in de gelegenheid om de kist bij ons op te halen? Kies dan voor de optie flexibel bezorgen bij onze bezorgopties. We zullen dan een tijd met je afspreken wanneer we hem bij je bezorgen en ook weer een ophaalmoment met je afspreken.