Tikibar

199,99 / 1 dag 
Tikibar
>
  • Tikibar
<

Producteigenschappen

Lengte
500 cm
Breedte
350 cm
Hoogte
400 cm

Omschrijving

Meer informatie over Tiki Bar Opblaasbaar.

Speciaal voor zomerse feesten hebben wij nu de Tiki Bar Opblaasbaar. Deze attractie is heel erg geschikt als pop-up cocktailbar, mix vanuit hier de lekkerste drankjes om aan je gasten mee te geven of te verkopen tijdens je event. De opblaasbare is een echte tropische blikvanger tijdens je event en super leuk om te combineren met een van onze foodtrucks of springkussens. 

 

Geschikt als Cocktailbar en DJ Booth

Dankzij de 3 openingen rondom kun je al je gasten bedienen. De achterkant is dicht, en via de rits sluit je hem makkelijk af. Zet een biertap in de opblaasbare tent of maak gebruik van biertafels. Zet de koelingen eronder en je hebt een originele bar voor je feest of evenement. De Tiki Bar Opblaasbaar kan ook heel goed gebruikt worden als DJ Booth. Zet je DJ meubel erin, de luidsprekers ernaast en verlichting in de hoeken en je hebt een blikvanger tijdens je draaisessie.

 

Tiki Bar Opblaasbaar: mooie blikvanger op je evenement

De cocktailbar heeft genoeg ruimte om twee of drie personen drank uit te schenken of andere producten uit te delen. De zijkanten zijn maar liefst 5 meter lang bij 3,5 meter breed. Met de hoogte van 4 meter heb je een mooie blikvanger op je evenement staan. Er wordt één blower aangesloten. 

 

Bezorgen of afhalen: 

Je kunt de opblaasbare tikibar bij ons afhalen aan de Bourgondischelaan 6, 2983SH Ridderkerk, of we bezorgen de tikibar bij je op locatie. Uiteraard begrijpen we dat een feestje soms tot laat duurt en halen de tikibar als dat nodig is pas de volgende dag weer op! Dit zodat je heel de avond kunt genieten van de tikibar.

 

Bedrijfsevent/ bediening nodig:

Indien gewenst kunnen we naast het leveren van de bar ook de drankjes verzorgen op jouw event! Van limonade tot cocktails, we bespreken graag de mogelijkheden met je. Neem hiervoor even contact met ons op om je wensen te bespreken.