Tobbedansbaan

329,99 / 1 dag 
In Winkelwagen
Opties bekijken

Producteigenschappen

Lengte 1650 cm
Breedte 390 cm
Hoogte 600 cm
Gewicht 400 kg
Aantal Personen 2
Overdekt Nee
Stroombehoefte 2 x 1100 watt

Omschrijving

Tobbedansbaan huren

Het huren van deze opblaasbare Tobbedansbaan is een gegarandeerd succes. Deelnemers klimmen aan de achterzijde via de trap omhoog. Op het platform aangekomen gaan ze in de tobbe (opblaasbare band) zitten. Vervolgens zetten ze zichzelf af en glijden naar beneden. De Tobbedansbaan is een leuke zeskamp activiteit! Zowel voor kinderen als volwassenen is dit een uitdagende attractie. De Tobbedansbaan wordt geleverd met 2 tobbes!

Vul het badjes met water, en zorg voor een optimaal resultaat voor continu stromend water op de glijbaan.

Waterbehoefte: 5000 liter en continu stromend water uit tuinslang met spuitmond. 

Veilig voor u opgezet, maak gebruik van onze opzetservice: 

Veilig gebruik van de attractie is zeer belangrijk. Met onze opzetservice ontzorgen we u en zorgen we voor een snelle en veilige plaatsing van de attractie. Deze opzetservice kun je direct bij reserveren bij het maken van je reservering. 

Al onze springkussens beschikken over een certificaat van de keuringsinstantie volgens de NEN-EN 14960 en voldoen aan de meest recente veiligheidseisen. 

Bij de huur van het springkussen bent u zelf verantwoordelijk voor constant toezicht en begeleiding door een meerderjarige. Indien gewenst kunt u via ons begeleiding reserveren.

Mocht je er voor kiezen om hem zelf op te zetten adviseren we je rekeing te houden met het volgende: Zorg dat je met minimaal 2 personen bent, de attractie is erg zwaar! Ook raden we je aan ruim voor de ophaaltijd te starten met het opbreken van de attractie. Ben je hier niet ervaren in heb je hier minimaal 1 uur voor nodig. 

Slecht weer? Tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren: 

Bij slechte weersomstandigheden kunt u tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren. Neemt u hiervoor telefonisch of per email contact met ons op. Mocht u door omstandigheden besluiten het springkussen binnen 48 uur voor de door u gereserveerde datum te annuleren dan zullen we 50% van de huursom aan u in rekening brengen. Bij annuleringen op de dag zelf is dit 100% van de huursom.  Bij windkracht 5 of hoger is het helaas niet mogelijk om het springkussen te plaatsen. Dit omdat we dan de veiligheid niet kunnen waarborgen. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij contact met u opnemen en dan ontvangt u uiteraard uw huursom van ons terug. 

Bezorgen:

We leveren het springkussen ‘s morgens tussen 07:00 en 13:00 en halen het tussen 17:00 en 22:00 weer op. Bij het maken van uw reservering kunt u uw voorkeuren aangeven. Houdt u er rekening mee dat dit altijd een voorkeur is en geen garantie. Tegen een toeslag heeft u de mogelijkheid om het springkussen gegarandeerd in het laatste tijdsblok tussen 20:00 en 22:00 op te laten halen. 

Mocht de locatie waar het springkussen komt te staan lastig te bereiken zijn, trappen of obstakels hebben, neemt u dan voorafgaand aan het maken van uw reservering contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Is dit vooraf niet bij ons aangegeven loopt u het risico dat we het kussen niet kunnen plaatsen.