Touwtrekken

7,49 / 1 dag 
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Lengte 52 cm
Breedte 122 cm
Hoogte 117 cm

Omschrijving

Een echte klassieker! Touwtrekken. 

Leuk op elk event, voor jong en voor oud. 

Welk team is het sterkste en trekt als eerste het vlaggetje over de lijn? Dit team heeft gewonnen. 

Touwtrekken is één van de oudst bekende manieren van sportbeoefenen. Er zijn grottekeningen bekend waarop het touwtrekken is afgebeeld. Touwtrekken is tot op de dag van vandaag de ultieme krachtmeting voor jouw zeskamp, sportdag of teambuilding. Het touwtrekken is tot 1920 zelfs een Olympische sport geweest. Bij het touwtrekken moeten twee teams zo hard mogelijk aan de beide uiteinden van dit sterk en dik touwtrektouw proberen te trekken. In het midden van het touwtrektouw zit een markering dat aan beide zeiden even ver van de streep verwijderd is. Hierdoor is precies duidelijk wanneer het winnende team het andere team over de streep getrokken heeft. Touwtrekken, ook wel tug of war genoemd, is echt een team sport en een kracht sport. Beschik jij over voldoende technieken en kan jouw team goed samenwerken? Het ideale teambuilding instrument! 

Touwtrekken is een echte sport. Er zijn niet alleen spieren nodig maar ook een ontzettende goede samenwerking om de winst te behalen. Het touwtrekken kun je eenvoudig online huren bestaat uit een touwtrektouw van 10 Meter met markering in het midden.

Touwtrekken is leuk te combineren met onze andere leuke oud Hollandse spellen zoals bijvoorbeeld stokvangen of ringgooien.