Voetbalpool

Producteigenschappen

Lengte 700 cm
Breedte 400 cm
Hoogte 100 cm
Gewicht 36 kg
Aantal Personen 2
Stroombehoefte 1100 watt

Omschrijving

Voetbal en poolen in één!
De tactiek van het poolen en de kunst van het voetballen, dat heb je nodig bij deze levensechte opblaasbare voetbalpooltafel. De voetballen hebben de kenmerkende kleuren en cijfers net zoals bij het poolen. Je speelt dit spel volgens de regels van het poolen, alleen nu kun jij je voetbalskills erbij gebruiken! Dit spel kan met twee personen of in teams gespeeld worden. Krijg jij jouw ballen als eerste in de pocket?

Wij adviseren u om voordat u een bestelling plaatst, de plek waar het dartmoet moet komen te staan na te meten. Dit om te voorkomen dat het dartbord niet past. Houdt u verder rekening met ca. een meter extra voor de blower! U dient zelf te zorgen voor een stroomaansluiting in de buurt. Indien nodig kunt u een verlengkabel en/of bij bestellen. 

Maak gebruik van onze opzetservice en/ of begeleiding:

Zet de voetbalpool tafel gemakkelijk binnen 10 minuten op. Bijvoorbeeld tijdens een zeskamp, sportactiviteit of evenement. De voetbalpooltafel wordt in één deel geleverd en is daardoor gemakkelijk te vervoeren. Je krijgt deze inflatable geleverd inclusief blower, verankeringsmateriaal, 16 ballen. Daarmee heb je alles compleet voor een mooie beleving. Wilt u zelf geen omkijken naar het opzetten hebben? Boek dan direct onze opzetservice bij tijdens het maken van uw reservering.  

Indien gewenst kunt u via ons begeleiding reserveren.

Slecht weer? Tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren: 

Bij slechte weersomstandigheden kunt u tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren. Neemt u hiervoor telefonisch of per email contact met ons op. Mocht u door omstandigheden besluiten het springkussen binnen 48 uur voor de door u gereserveerde datum te annuleren dan zullen we 50% van de huursom aan u in rekening brengen. Bij annuleringen op de dag zelf is dit 100% van de huursom.  Bij windkracht 5 of hoger is het helaas niet mogelijk om het springkussen te plaatsen. Dit omdat we dan de veiligheid niet kunnen waarborgen. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij contact met u opnemen en dan ontvangt u uiteraard uw huursom van ons terug. 

Bezorgen:

We leveren het springkussen ‘s morgens tussen 07:00 en 13:00 en halen het tussen 17:00 en 22:00 weer op. Bij het maken van uw reservering kunt u uw voorkeuren aangeven. Houdt u er rekening mee dat dit altijd een voorkeur is en geen garantie. Tegen een toeslag heeft u de mogelijkheid om het springkussen gegarandeerd in het laatste tijdsblok tussen 20:00 en 22:00 op te laten halen. 

Mocht de locatie waar het springkussen komt te staan lastig te bereiken zijn, trappen of obstakels hebben, neemt u dan voorafgaand aan het maken van uw reservering contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Is dit vooraf niet bij ons aangegeven loopt u het risico dat we het kussen niet kunnen plaatsen.