Candy Cart

99,99 / 1 dag 
Candy Cart
>
  • Candy Cart
<

Omschrijving

Onze mooie snoepkraam mag zeker niet ontbreken op jouw feestje! Hier mee til je je candytable zeker naar een hoger niveau. Ook is deze uitermate geschikt om je taarten mooi te presenteren.

Het werkblad van de kraam heeft een oppervlakte van 70 x 100 cm.

Huur de candy cart los en kleed hem zelf mooi aan. Of bestel hem direct met een organische ballonnenboog erbij! Selecteer deze hieronder direct bij de opties. De ballonnenboog wordt standaard gemaakt in drie kleuren naar keuze. Deze kleuren kunt u aangeven in het opmerkingen veld. We werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsballonnen van Sempterex.

Indien gewenst kunnen wij het ook vullen met een heerlijk snoeparrangement. Heeft u hier interesse in dan verzoeken wij u telefonisch contact met u op te nemen om uw wensen te bespreken.

Uitgebreide decoratie wensen? 

Bij Konings Kidsparty bieden we ook de mogelijkheid om je volledige even te voorzien van decoratie naar jouw wens. Dit kan van een simpele ballondecoratie, tot de aankleding van je volledige feestlocatie. Uiteraard is dit maatwerk, we bespreken graag de mogelijkheden met je! 

Geen stress op je event? 

Bij de organisatie van een tof event komt veel kijken. Dat weten we bij Konings Kidsparty als geen ander. Daarom is het mogelijk om al onze decoratie artikelen de avond van te voren al op te halen, en de ochtend na het event weer bij ons in te leveren. De dag zelf hoef je je daar dan geen zorgen om te maken! Wil je dat we het bezorgen? Dan kan dit onder dezelfde voorwaarden. We rekenen hiervoor geen extra kosten. 

Borg: 

De decoratie spullen zijn vaak met veel aandacht en zorg handgemaakt en zeer kostbaar. Wij gaan zuinig met onze spullen om, en ditzelfde verwachten we ook van jou. Daarom rekenen we bij onze decoratieartikelen een borg van €100,00. Bij tijdige retournering van het artikel in dezelfde staat als dat u het van ons ontvangen heeft, krijgt u de borg uiteraard direct weer van ons terug.