Stokvangen

Omschrijving

Elektrische Stokken vangen

Het elektrische broertje/zusje van Oudhollands Stokkenvangen. Het idee van elektrisch stokkenvangen is het zelfde alleen trek je nu niet aan een touwtje, maar gebruik je de meegeleverde afstandbediening. Dit spel vereist aandacht , concentratie en een hoog reactievermogen. Als u iets anders wilt vangen dan stokken dan is dit met een elektrische versie ook goed mogelijk. Zorg dan voor 6 x hetzelfde artikel ( of juist 6 x een ander artikel) en zorg dat deze een lusje of sleutelring (2,5cm) hebben. Dit lusje kunt u dan aan het ophangmechanisme hangen.

√ Volledig demontabel, let op langste deel 2,4m ( bovenbalk staanders)
√ Leuk spel voor alle leeftijden (ook verkrijgbaar in oud Hollandse versie)
√ Minimaal twee personen nodig ( of een begeleider en een speler)

Zelf bij ons afhalen
U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en inleveren. Hou er rekening mee dat het langste deel 240cm is.

Laten bezorgen en/of ophalen
Natuurlijk bieden wij ook de service om te bezorgen.

Bezorgen:

We leveren het springkussen ‘s morgens tussen 07:00 en 13:00 en halen het tussen 17:00 en 22:00 weer op. Bij het maken van uw reservering kunt u uw voorkeuren aangeven. Houdt u er rekening mee dat dit altijd een voorkeur is en geen garantie. Tegen een toeslag heeft u de mogelijkheid om het springkussen gegarandeerd in het laatste tijdsblok tussen 20:00 en 22:00 op te laten halen. 

Mocht de locatie waar het springkussen komt te staan lastig te bereiken zijn, trappen of obstakels hebben, neemt u dan voorafgaand aan het maken van uw reservering contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Is dit vooraf niet bij ons aangegeven loopt u het risico dat we het kussen niet kunnen plaatsen.