Mega Opblaasbaar Voetbaldartbord

159,99 / 1 dag 
Mega Opblaasbaar Voetbaldartbord
>
  • Mega Opblaasbaar Voetbaldartbord
<

Producteigenschappen

Lengte
440 cm
Breedte
360 cm
Hoogte
520 cm
Gewicht
150 kg
Aantal Personen
2
Stroombehoefte
1100 watt

Omschrijving

ONE HUNDRED AND EIGHTY! 

En dag voor speelplezier met dit mega grote voetbaldartbord!
Schiet de ballen op het dartbord en probeer zoveel mogelijk punten te verzamelen!

Voetbal Dart huren? 

Wij adviseren u om voordat u een bestelling plaatst, de plek waar het dartmoet moet komen te staan na te meten. Dit om te voorkomen dat het dartbord niet past. Houdt u verder rekening met ca. een meter extra voor de blower! U dient zelf te zorgen voor een stroomaansluiting in de buurt. Indien nodig kunt u een verlengkabel en/of bij bestellen. 

Maak gebruik van onze opzetservice en/ of begeleiding:

Veilig gebruik en plaatsen van het spel is zeer belangrijk. U kunt ervoor kiezen om het dartbord zelf op te zetten, maar hou er rekening mee dat deze ca. 150 kilo weegt er er wel wat spierballen voor nodig zijn. Ook is het belangrijk om deze goed vast te zetten. Wilt u hier zelf geen omkijken naar hebben? Boek dan direct onze opzetservice bij tijdens het maken van uw reservering.  

Indien gewenst kunt u via ons begeleiding reserveren.

Slecht weer? Tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren: 

Bij slechte weersomstandigheden kunt u tot 48 uur van te voren kostenloos annuleren. Neemt u hiervoor telefonisch of per email contact met ons op. Mocht u door omstandigheden besluiten het springkussen binnen 48 uur voor de door u gereserveerde datum te annuleren dan zullen we 50% van de huursom aan u in rekening brengen. Bij annuleringen op de dag zelf is dit 100% van de huursom.  Bij windkracht 5 of hoger is het helaas niet mogelijk om het springkussen te plaatsen. Dit omdat we dan de veiligheid niet kunnen waarborgen. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij contact met u opnemen en dan ontvangt u uiteraard uw huursom van ons terug. 

Bezorgen:

We leveren het springkussen ‘s morgens tussen 07:00 en 13:00 en halen het tussen 17:00 en 22:00 weer op. Bij het maken van uw reservering kunt u uw voorkeuren aangeven. Houdt u er rekening mee dat dit altijd een voorkeur is en geen garantie. Tegen een toeslag heeft u de mogelijkheid om het springkussen gegarandeerd in het laatste tijdsblok tussen 20:00 en 22:00 op te laten halen. 

Mocht de locatie waar het springkussen komt te staan lastig te bereiken zijn, trappen of obstakels hebben, neemt u dan voorafgaand aan het maken van uw reservering contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Is dit vooraf niet bij ons aangegeven loopt u het risico dat we het kussen niet kunnen plaatsen.