Water Pret Pakket

569,99 / 1 dag 
In Winkelwagen
Opties bekijken

Producten in pakket

Omschrijving

Zon? Check! 
Zwembroek of bikini? Check! 
Tuinslang? Check! 

Dan is alles klaar voor een dag vol water pret, met ons water pret pakket. 
Dit mooie actie pakket, biedt de leukste waterattracties aan in een pakket voor een dag vol met water plezier! 

Dit waterpret pakket bestaat uit: 
Tobbedansbaan

Buikschuifbaan 

Waterglijbaan Jungle

LET OP! 

Bij een springkussen dient er continue toezicht te zijn van een volwassene! Bij deze attracties des te belangrijkrijker vanwege het verdrinkingsgevaar! Kunt u zelf niet continue toezicht houden, boek dan onze begeleiding bij.

Bezorgen:

We leveren de spellen ‘s morgens tussen 07:00 en 13:00 en halen het tussen 17:00 en 22:00 weer op. Bij het maken van uw reservering kunt u uw voorkeuren aangeven. Houdt u er rekening mee dat dit altijd een voorkeur is en geen garantie. Tegen een toeslag heeft u de mogelijkheid om het springkussen gegarandeerd in het laatste tijdsblok tussen 20:00 en 22:00 op te laten halen. 

Mocht de locatie waar de spellen naar toe moeten lastig te bereiken zijn, trappen of obstakels hebben, neemt u dan voorafgaand aan het maken van uw reservering contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Is dit vooraf niet bij ons aangegeven loopt u het risico dat we de spellen niet kunnen bezorgen.

Veilig en snel opgezet? Maak gebruik van onze opzetservice: 

De spellen zijn makkelijk op te zetten, het is het makkelijkste om dit met 2 personen te doen. 
Wil je dit nu niet? Boek dan direct onze opzetservice bij.

We vragen je bij af halen er voor zorg te dragen dat de badjes leeg en droog zijn. Hiervoor geven we je een uurtje voor de verwachtte ophaaltijd een appje dat we eraan komen!