Over ons


Konings Kidsparty, De Feestverhuur in de regio Rotterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare feestverhuurder in de regio Rotterdam? Zoek niet verder! Bij Konings Kidsparty zijn we gespecialiseerd in het creëren van onvergetelijke feestjes voor kinderen. Of het nu gaat om een verjaardag, een buurtfeest of een schoolactiviteit, wij hebben alles wat u nodig heeft om het perfecte feestje te organiseren. Sinds 1 maart 2023 zijn we gevestigd in Ridderkerk Slikkerveer.


Onze kracht ligt in onze korte en snelle communicatielijnen, heldere en scherpe prijzen, en ons vermogen om met je mee te denken. Of je nu een klein, intiem verjaardagsfeestje wilt organiseren of een grootschalig bedrijfsevent, wij staan voor je klaar. Van het leveren van entertainment en springkussens tot de volledige planning en aankleding van je event, wij zorgen ervoor dat elk moment een feestelijke herinnering wordt.


Onze klantenkring is divers: van particulieren tot scholen, ondernemingen en sportverenigingen. Bij Konings Kidsparty vind je alles wat je nodig hebt voor het perfecte feestje. Transparante prijzen en top service zijn onze kernwaarden. Reserveer nu jouw feestje en maak van elk event een bijzondere gelegenheid!

Ons Assortiment

Springkussens

Bij Konings Kidsparty kunt u terecht voor verschillende leuke springkussens in allerlei maten.  Laat de kinderen lekker springen en plezier maken op onze kleurrijke kussens!

Stormbanen

Voor de avontuurlijke kinderen hebben we ook modulaire stormbanen. Van de Rumble 26 meter tot de Gate Dodger en Pillar Dodger, er is voor elk wat wils. Laat ze hun energie kwijtraken terwijl ze obstakels overwinnen en samen plezier hebben.

FunFood

Wat is een feestje zonder lekker eten? Onze popcornmachines, suikerspinmachines en ranja/limonade-clown zorgen voor smakelijke traktaties waar de kinderen dol op zullen zijn.

Partyverhuur

Naast springkussens bieden we ook tafels en stoelen voor uw feestje. Comfortabele zitplaatsen zijn essentieel, en wij zorgen ervoor dat uw gasten zich op hun gemak voelen.

Sport & Spel

Organiseer een sportieve activiteit met ons mega opblaasbaar voetbaldartbord of de set van 4 opblaasbare kinderspellen. Plezier en beweging gaan hand in hand!

Blikvangers

Maak uw feestje extra speciaal met onze opvallende Abraham en Sarah feestpoppen. Ze zijn perfect voor verjaardagen en jubilea.

Ballonnen & Decoratie

Voeg een feestelijke sfeer toe met onze candy cart, taarttoren/champagnetoren en taartzuilen. Kleurrijke ballonnen maken het plaatje compleet.

Actiepakketten

Kies uit onze handige actiepakketten zoals het Tuin Party Pakket, het Partypakket Funfood of het Voetbal Party Pakket. Alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feestje!

Feestelijk Plezier met Konings Kidsparty

Wij geloven in transparante prijzen, hoogwaardige service en betaalbaarheid. Van de voorbereiding tot de grote dag zelf, wij staan voor u klaar. Reserveer nu uw feestje bij Konings Kidsparty en maak van elk moment een feestelijke herinnering!